söndag 7 april 2013

Blått, blått, allt går i blått!

Äntligen visar våren något slags stadigvarande!

Vi hade med oss helt fel utekläder till Göteborg där våren redan slagit till och när vi kom hem till Oslo sa det "pang" även här och det blev dax att leta reda på lite tunnare jackor och mössor.
Såååå skönt att få hänga undan tjocka varma kläder som tar mycket plats i hallen.
Förhoppningsvis behöver de inte tas fram förrän nästa vinter, men vi får se!

Stora busen kalasfin i fluga.

Stora busen skjuter iväg i längd och det är dax för lite nytt i vårgarderoben. I påskpresent fick han en blå fluga av farmor. Kanske inte så kul när han öppnade paketet på påsk men när det var barnkalas i fredags tyckte han själv att han var väldigt fin i sin fluga. Han gick ner för trappen i hallen visslandes och knäppte med fingrarna. Gick fram till spegeln och rättade till sin fluga. Både hans pappa och jag såg detta och gissa om vi skrattade gott!

I vår är det blått som gäller. Tittar jag i barnens garderober är det bara nästan den färgen som finns. Inte så variationsrikt kanske men jag gillar blått!
              
Keps Sail Racing. (Bild lånad av KidsBrandStore)

Jacka Sail Racing. (Bild lånad av KidsBrandStore)
 
Piké Sail Racing. (Bild lånad av KidsBrandStore)
 
Chinos Mexx. (Bild lånad av KidsBrandStore)
 
Sneakers Hummel. (Bild lånad av KidsBrandStore)


Ha en riktigt fin vårdag därute!

 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så fin han är i sin fluga. Visst är det skönt att hänga undan vinterkläderna, nu får vi hoppas att det dröjer länge till vi får ta fram dom igen. Jätte snygga kläder, blått är flott ;)
  Ha det gott. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Fina killen i fluga. Hoppas nu vi kan gömma vinterkläderna långt in i garderoben o glömma dem för en tid. Hoppas du haft en härlig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få känna sig fin i fluga! Vår lille kille som är tre år har också en sådan när det är dags för festligheter och han blir så tjusig:) Ja här i gbg med omnejd är det nästan vårväder, men uj vad kallt det kan blåsa...

  SvaraRadera
 4. Blått är så fint och det är härligt att kunna gå i tunnare jackor nu :)
  Sv; jag ska ta en titt i butik idag, annars får det bli nätet. Kram.

  SvaraRadera